26 Aralık 2014 Cuma

En Cilgin deneyimler

En çılgın deneyimler!

Çılgınlık dereceniz nedir bilmiyoruz. Ancak bu aktivitelere katılacak kadar yürekliyseniz tebrik edilmeyi hak ediyorsunuz demektir! İşte en çılgın deneyimler…

 Top gibi yuvarlanın!

Şişkin bir top içerisinde tepeden bırakıldığınızda geçen saniyelerin yıl gibi geleceğini ve başınızın döneceğini tahmin edebilirsiniz.  Dışarıdan oldukça keyifli görünen bu aktivite, kesinlikle hayatınızın macerası olmaya aday!
 Volkan Bungee

Ayaklarınızdan bağlı esnek bir iple baş aşağı kendinizi boşluğa bırakmak için adrenalin tutkunu olmanız bile yeterli olabilir. Özellikle kendinizi bıraktığınız alan hala aktif ve patlamaya hazır bir volkan ise! Bir helikopterden kabarcıklar çıkaran volkan kraterine atlamaktan bahsediyoruz. Şili’de gerçekleştirilen bu aktiviteye katılmak gerçekten çok çılgın bir fikir…
 İgazu’da botla gezinti!

Niagara Şelaleleri’nin 2 katı genişliğinde ve ondan daha uzun olan İgazu, 275 şelalenin birleşmesiyle oluşuyor. Şeytan Boğazı denen ve çok tehlikeli olan bölgede 15 Dolar karşılığında yapacağın bot gezintisi ise hayatınızın macerası olacak nitelikte. Ölümle burun buruna gelinen bu gezintide sırılsıklam olacaksınız!
 
 Kayalıklardan atlama

Norveç, dünyada en güzel doğal manzaralardan birine sahiptir. Ancak yüksek kayalıklardan kendinizi boşluğa bırakacak kadar güzel midir bilmiyoruz! Fotoğrafçılar, tırmanışçılar ve adrenalin tutkunlarının tırmandığı bu kayalıklardan görülen manzara gerçekten nefes kesiyor. Ancak buraya çıkmanın yeterli olmadığını düşünenler kendini boşluğa bırakıveriyor.
 CN’de Kule Yürüyüşü

Kanada, Toronto’da bulunan CN kulesi Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi başarmış. Ancak ne yapısı, ne mimarisi ne de yüksekliğiyle. “Açık alanda yürüyüş yapılabilecek en yüksek bina” olarak rekorlara adını yazdıran bu kulede insanlar halatlarla bağlanmış bir şekilde 1.5 metrelik yürüyüş bölümünde hareket edebiliyor.
Ölüm Kafesi

Sizi koruyan kafes olmadan kocaman bir timsahla yüzmek çılgınlık olabilir. Ancak Avustralya’daki bu merkezde akrilik bir şeffaf kafes içerisinde dev gibi bir timsahın bulunduğu havuza bırakılıyorsunuz.

4 cm akrilik kafes, gözlükler ve dalış kostümü dışında dev timsahla aranızda başka hiçbir şey yok. Hayal edin… Adrenalinin tavan yaptığı bu dakikalarda vahşi yaşamla göz göze gelme şansını yakalıyorsunuz.














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

bizi takip edin...