13 Ocak 2015 Salı

Macera Dolu Kemaliye


Jak Kamhi ile Miles Daisher Kemaliye'de buluştu. Muhteşem bir doğanın ortasında birlikte uçtular.

Her şey ani verilmiş bir kararla başladı. Küçüklüğünden beri hareketli bir çocuk olan, sürekli başkalarından farklı olduğunu, sıradan olmadığını gösteren bu adam ticaretle uğraşıyordu lâkin kalbi başka maceralarda atıyordu ve uçmak istiyordu. Uçmak onu özgürleştiriyordu, zamanın durduğunu, doğada her şeyin çok farklı, istediği gibi olduğunu hissettiriyordu.

Böyle başladı Jak Kamhi'nin hikâyesi. B.A.S.E. Jumping ve paraşütle atlamada kendini geliştirmek istiyordu. İşi gücü bıraktı, ABD bileti aldı. Bir işi en iyi şekilde yapmak istiyorsa onu en iyi yapan adamların yanında olmalıydı. O adam Miles Daisher'dan başkası değildi. Bu alanda dünyanın en iyilerinden birisi olan Daisher ile tanışmak Jak'ın hayâliydi. Tanıştı, ondan atlamanın, uçmanın sırlarını öğrendi. İkili dost oldular ve zaman zaman aynı rüyanın peşinden koştular.

Türkiye'de Kemaliye'de atlamak ikilinin de ortak hayâliydi. Doğal güzellikleri, tarihi, insanıyla etkileyen, birçokları için keşfedilmemiş bir harika olan bu özel ilçe, Jak ile Miles'in atlayışlarının merkezi oldu. Her şey bir rüyayla başlamıştı. O rüyaya yeni ve unutulmaz bir durak daha eklenmiş oldu. Fotoğraflara bakın ve unutmayın. Bu etkileyici serüvenin görüntüleri de çok yakında bu sayfalarda olacak.



Şov Başlıyor

Jak Kamhi ve Miles Daisher ilk atlayışlar için helikoptere bindiler ve beraberindeki ekiple birlikte havalandılar. Kemerlerinizi bağlayın!


Her Şey Kontrol Altında

Bu adamlar birazdan helikopterden aşağı atlayıp uçmaya başlayacaklar. Buna rağmen yüzlerinde herhangi bir gerginlik ifadesi görüyor musunuz? Aksine sakin ve rahat biçimde işlerine konsantre oluyorlar.


Bekle Bizi Kemaliye!

Kemaliye'nin muhteşem doğası ve nefes kesen görüntüsü karşınızda. Amerikalı ünlü isim Miles Daisher da atlayıştan önce son bir kez bakıyor. Muhteşem ikili için her şey hazır.


Uçuyoruz!

Tutkularının peşinden giderek kendilerine farklı bir hayat inşa eden ikili uçuşa geçti. Aşağıda Kemaliye. Büyüleyici değil mi?


Jak'a Yakın Plan

İşte Jak Kamhi. Bir zamanlar tası tarağı toplayıp Amerika'ya B.A.S.E. Jumping öğrenmeye gitmişti. Şimdilerde ülkemizin bu alandaki en iyi isimlerinden biri.



Gökyüzünde Dans

İkili havada. Senkronize şekilde uçmayı sürdürüyorlar. İnişe az kaldı.



Paraşüt Zamanı

Yere yaklaştılar. Paraşütler açılsın, iniş başlasın.


Yeryüzüyle Buluşma

Tekrar merhaba. Jak ve Miles uçuşlarını tamamladılar, sorunsuz bir şekilde dünyamıza döndüler!


Tarlaya Nasıl İndiler?

Kare kare inişe bakalım. Tarlaya böyle indiler.


Şehrin Merkezine Yolculuk

Kahramanlarımız Kemaliye'de sadece uçmadılar, bu güzel ilçenin merkezini ziyaret de ettiler. Kamera ekibimiz de peşlerindeydi.


Kemaliye'de Büyük İlgi

Kemaliye halkı da ilçelerine uçmaya gelen Jak ve Miles'a yoğun bir ilgi gösterdi. İşte o anlardan bir kare...



Gerçek Bir Gezgin

Miles Daisher: "Küçüklüğümde babamın ordudaki görevi nedeniyle dünyayı dolaştık. Bir sene Kaliforniya'da yaşarken ertesi sene Yunanistan'da buluyorsunuz kendinizi, müthiş bir kültür değişimi yaşıyorsunuz. İngiltere'de Yunanistan'da Japonya'da yaşadım. Bu sayede bütün hayatımı gezgin olarak yaşadım."






Tehlikenin Sınırlarında

Bu adamları uçuş ekipmanları olmadan tanıyabilir misiniz? İlçede öyle dolaştılar ve kendilerini anlattılar. Jak Kamhi'yi dinleyelim: "Aslında her zaman hareketli, yerinde duramayan bir çocuktum. Farklı olmayı severdim, geçmişten beri. Hız tutkum var ve tehlikenin sınırlarında olmaya bayılıyorum."


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

bizi takip edin...