13 Ocak 2015 Salı

Nefes Kesici Gorseller

Nefes Kesici Görseller



Bu Taraftan Aşağı

Dünyanın en iyi 10 yamaç paraşütçüsü arasında sayılan Tim Alongi’nin bu fotoğrafı Pierre Augier’ye ait. Fransa, Annecy’de çekilen fotoğrafta, Alongi’nin benimsediği ‘Dünyayı oyun bahçen olarak kullan’ düsturu apaçık görülebiliyor.


Derin Sularda

Çekeceği fotoğraf için en iyi açıyı bulmak uğruna ıslanmaktan korkmayan Kaliforniyalı fotoğrafçı Morgan Maassen, Tavarua, Fiji’de çektiği bu fotoğrafla Jake Marshall, Taylor Clark, Frankie Harrer, Colt Ward, Thelen Whorrell, Nolan Rapoza ve Dryden Brown’u ölümsüzleştiriyor.


Fevkalade Fredi

Çok yönlü snowboardcu Fredi Kalbermatten, DJ’lik yaptığı gibi kendi giyim markasına da sahip bir isim, ne var ki Adam Moran’ın çektiği bu güzel fotoğrafta kendisini Britanya Kolumbiyası, Pemberton’da ‘gündüz işi’ni yaparken görüyoruz.


Basın Sesini Açın

BASE jumping gibi sporlarda bile yaşın bir engel olmadığını kanıtlayan 46 yaşındaki Y. Zelandalı sporcu Chuck Berry hâlâ sporuyla aşk yaşıyor. Graeme Murray’in Wanaka, Yeni Zelanda’da çektiği bu fotoğrafta Berry’yi yaptığı atlayışın her aşamasında görebilirsiniz.



Islak ve Vahşi

Nehirde yapılan kayaking’in güzelliği, bu sporun içerdiği tehlikelere keskin bir tezat oluşturur. Tyler Bradt de kariyeri boyunca bu gerçekle sık sık burun buruna gelmiş bir sporcudur. Ne var ki tehlikeler karşısında kolay kolay yılmayan Amerikalı sporcu, Tim Kemple tarafından Meksika'da çekilmiştir


Kike’ye Şapka Çıkarılır

BMX Street yıldızı Kike Rico, Fernando Rodriguez tarafından San Jose de la Rinconada, Sevilla, İspanya’da çekilen bu siyah-beyaz fotoğrafta harikulade bir poz veriyor.



Max Hareket Halinde

Yaşadığı bir sakatlık yüzünden gelişimi durana kadar kendisi de bir bisikletçi olan Vince Perraud, objektifin arkasında da önünde de çok rahat. Fransız bisikletçi, Aire des Pyrénées, Fransa’da çektiği Max Bonfil’in yukarıdaki fotoğrafı gibi fotoğraflarla kendisine bir isim edinmiş durumda.

Müthiş Manu

Fransız Polinezyası’ndaki Tuatomus Takımadaları’nın etrafını kuşatan okyanus sularının güzelliği, Ben Thouard’ın çektiği bu muhteşem fotoğrafta Fransız rüzgâr sörfçüsü Manu Bouvet’nin varlığıyla daha da çarpıcı bir hal alıyor. 


Orada havalar nasıl?

Sörfçü Keith Malloy ve Dane Gudauskas, dondurucu bir soğuk gibi ufak bir meselenin kendilerini sörf yapmaktan alıkoymasına izin verecek türden insanlar değil. Red Bull Illume’un eski birincilerinden Chris Burkard’ın Norveç, Lofoten Adaları’nda çektiği yukarıdaki fotoğrafta da bunu görebiliyoruz.



Ufukta

Florian Breitenberger’den alınan ve Avusturya, Wildkogel’de çekilen bu nefes kesici fotoğrafın uzak köşesinde gördüğümüz bisikletçi, İspanyol yıldız Xavier "Sherwy" Pasamonte’den başkası değil. Memleketi İspanya’da Andreu Lacondeguy’la çalışmalarını sürdüren Sherwy’yi yakında daha fazla göreceğiz



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

bizi takip edin...